(de; m,v; meervoud: growthinkers) 1 groeidenker,
2 een ontdekker op zoek naar persoonlijke groei en verandering,
voor zichzelf en voor de wereld.

GROWTHINKERS wil jou inspireren om bewust te denken en te groeien om te komen tot een verandering, voor jezelf en voor de wereld.

De growthinker heeft groei ontdekt en denkt in groei. Door bewustwording heb je ervaren dat dit één van de belangrijkste dingen in het leven is. Je weet dat het niet zo goed gaat met de wereld, daarom denk je bewust na over hoe je leeft, denkt en werkt.

Je droomt van een leven met focus, betekenisvolle relaties en goede gewoontes. Werk naar je hart is een verlangen wat je wil waarmaken. Je kent geen hang naar materialisme en weet de kracht van genoeg. Want met minder, kun je meer bereiken.

HET VERHAAL

Met een hoofd vol zorgen vertrok ik, Jelle Derckx, in de zomer van 2011 voor een reis naar Brazilië. Ik nam een boek mee aangeraden door een vriend: ‘Denk groot & word rijk’ van Napoleon Hill. Tijdens deze reis ontdekte ik de kracht van persoonlijke groei. Het boek en de reis veranderde mijn denken en daardoor mijn leven. Terug in Nederland draaide ik mijn leven 180 graden om.

Na de reis in Brazilië begon ik in 2013 met een blog om mijn veranderingen te delen. GROWTHINKERS is de volwassen versie van de blog in de vorm van een website. Products en blogs met down-to-earth tools die jou helpen bij jouw zoektocht.

KERNWAARDEN

GROEI

Ik geloof dat persoonlijke groei jou kan verrijken. Door open te staan voor verandering, ontstaat de inspiratie en het onverwachte. Dus ontdek jouw groei, misschien levert het je wel iets heel moois op.

EENVOUD

Door alleen datgene te behouden wat waarde toevoegt in jouw leven creëer je rust en ruimte. Minimalisme helpt daarbij, zowel in je huis als in je hoofd. Hierdoor blijft er tijd over voor de dingen die echt belangrijk zijn.

DOWN-TO-EARTH

Down-to-earth content om jouw leven meer richting te geven en te investeren in persoonlijke groei. Het doel is om jouw de tools aan te reiken waarmee je gelijk aan de slag kunt.

MEDIA
CONTACT

GROWTHINKERS staat altijd open voor samenwerkingen, inspirerende ideeën en lezingen. Stuur een mail naar info [at] growthinkers.nl dan ontdekken we samen wat de mogelijkheden zijn.

8.2K

6.6K

517

GROWTHINKERS heeft 25.000 unieke bezoekers per maand en beschikt over een mailinglist met 5.200 subscribers (gemiddelde open rate van +52%).

Bekijk de mediakit voor meer info

DISCOVER YOUR GROWTH

Bewust denken en groeien om te komen tot een verandering,
voor jezelf en voor de wereld. Join 5.188 andere GROWTHINKERS
en ontvang tools om meteen te beginnen!